FAQ

Veelgestelde vragen

Voor direct contact, vrijblijvende offertes of overige informatie kunt u mailen naar info@vloeren-paradijs.nl.

Wij leveren altijd binnen de gesproken termijn, dit verschilt per klant en opdrachtgever. 95% procent van de vloeren in ons showroom kunnen we binnen twee werkdagen bezorgen.

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend. Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00. Zaterdag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00. Zondag zijn we geopend van 12:00 tot 17.00. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Ja, dat kan! Stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl of bel naar 015- 200 11 40 om een afspraak te maken. Wij zetten alvast de koffie klaar! Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen!

Uiteraard! Voor de klanten die hun vloer graag bezorgd wil hebben, doen wij dat ook. Tevens leggen wij ook vloeren. Dit doen onze eigen vakmannen heel nauwkeurig en volgens de wensen van de klant!

Zeker! Wij hebben ook vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en koeling. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een vraag die hier nog niet staat bij de (meest gestelde vragen), dan kunt u deze direct stellen via de mail (info@vloeren-paradijs.nl) of de telefoon (015 200 1140).

Vloeren Delft

Vloeren Paradijs Showroom in Delft.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Wilt u een vrijblijvende offerte? Bel ons dan op 015-2001140

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij van Vloeren Paradijs geven altijd vrijblijvend advies op maat. Welke type vloer heeft u nodig? Onze adviseurs kunnen je altijd de laagste prijs beloven!

Wij van Vloeren Paradijs leveren altijd hoogwaardig materiaal aan. Onze vakkundige vloerenleggers hebben al jarenlang ervaring met het aanleggen van PVC vloeren, laminaat en houtenvloeren.

Call Now ButtonDirect bellen