Siergrind Vloeren Delft

Siergrind Vloeren Delft

Een siergrindvloer is geschikt voor nagenoeg iedere ruimte zoals bijvoorbeeld: woningen, showrooms, kantoren en winkels. Naast de vele mogelijkheden van de siergrindvloer is nagenoeg ieder ontwerp mogelijk bij Vloeren Paradijs, daarnaast heeft Siergrind vloeren vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Siergrind vloeren zijn slijtvast, naadloos, geluidsdempend, prettig beloopbaar, decoratief en comfortabel. U kunt vrijblijvend langskomen zonder afspraak in de showroom van Vloeren Paradijs, ook geven wij vrijblijvend advies op maat/

Waarom kiezen voor een Siergrindvloer?

Een traditionele grindvloer is een milieuvriendelijk en kosteneffectief oppervlak dat in zoveel toepassingen wordt gebruikt – van een oprit of parkeerplaats tot een garage, schuur, kas, kelder, kippenhok of ander bijgebouw. Bepaalde soorten grind worden soms ook gebruikt als ondergrond voor een bijgebouw of badkamer, veranda of ander gebied. Hoewel het een geweldige ondergrond is, brengt grind bepaalde problemen en ongemakkelijke eigenschappen met zich mee die ertoe leiden dat u de opties voor vloeren over grind wilt verkennen. Bovendien geeft Vloeren Paradijs altijd een garantie bij het leggen van de vloer in uw woning of pand.

38
Geleverde PVC vloeren

Onderhoud

Een ander belangrijk voordeel dat is verbonden aan de aanschaf van een siergrindvloer is dat deze vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Zo kunt u de vloeren gemakkelijk stofzuigen. Wel raden wij het echter aan om vloeistoffen en/of bijvoorbeeld etensresten zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de kans namelijk wordt dat de vlek in de vloer gaat trekken. Indien dit het geval is zal u meer moeite ervaren met verwijderen van de vlekken.

Bestel eenvoudig

Heeft u binnen ons assortiment een PVC vloer naar wens kunnen vinden? Bestel deze dan eenvoudig via onze webwinkel. Mocht het nu zo zijn dat u eerst meer wilt weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot het plaatsen van een bestelling, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over een PVC vloer uit ons assortiment.

Siergrindvloeren FAQ:

Wat zijn de levertijden bij Vloeren Paradijs?

Wij leveren altijd binnen de gesproken termijn, dit verschilt per klant en opdrachtgever. Over het algemeen leveren wij sneller dan verwacht.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur.. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Delft en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs Siergrind vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen