NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken

Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Wij snappen dat niet iedereen een bestelbus heeft, daarom hebben wij ook de optie om je bestelling te laten bezorgen. Bij Vloeren Paradijs bezorgen wij door heel Nederland en België.

Bezorgingen worden gedaan door een extern transportbedrijf, uiteraard wordt er rekening gehouden met de door u gekozen bezorgmoment. 95% van ons assortiment is op voorraad. En deze kunnen wij in 48 uur leveren. We bezorgen je bestelling tot aan de eerste deur op de begane grond, op voorwaarde dat deze deur bereikbaar is met een palletwagen. Dit betekent dat we je bestelling afleveren op de plek waar de palletwagen zonder obstakels kan komen, meestal bij de hoofdingang of een vergelijkbare locatie op de begane grond. We hopen dat dit duidelijkheid schept over onze bezorgservice. Als je verdere vragen hebt, staan we graag tot je dienst.

Levertijden

Bij Vloeren Paradijs krijg je zodra je een bestelling geplaatst hebt een orderbevestiging met daarbij de leverdatum dat je bestelling geleverd wordt. Onze bestellingen worden geleverd in 48 uur na orderbevestiging. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij leggen jouw droomvloer. Vloeren Paradijs.

Bezorgkosten

Hier zijn de bezorgkosten in verschillende situaties samengevat:

- Bestelling boven € 500,- : Gratis bezorging.

- Bestelling onder € 500,- : Bezorgkosten bedragen € 65,-.

- Levering op een van de Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen en België : In dit geval geldt een verzendtarief van € 150,-.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het begrijpen van onze bezorgkosten. Als je verdere vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afhalen

Komt het bezorgen niet uit? Geen probleem bij Vloeren Paradijs kan je ook je bestelling afhalen.

De vloeren kunnen afgehaald worden bij ons magazijn. Dit kan enkel op afspraak. Afspraak kunt u gemakkelijk maken via e-mail: info@vloeren-paradijs.nl of Telefonisch: 015- 200 11 40. Ons magazijn zit aan de Naaldwijkseweg 80 2291PA Wateringen.

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu