NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken

Retourneren

Bedenktijd?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vloeren-paradijs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De verantwoordelijkheden van de klant gedurende de bedenktijd?

Gedurende de annuleringsperiode moet je het product en de verpakking met zorg behandelen. Je mag het product uitpakken en gebruiken om te beoordelen of je het wilt behouden, maar alleen in de mate die vergelijkbaar is met hoe je het in een fysieke winkel zou bekijken. We vragen je vriendelijk om het product in dezelfde staat en verpakking aan ons terug te sturen.

Als het product beschadigd raakt tijdens het uitpakken of daarna, kunnen we een waardevermindering in rekening brengen. Tijdens de verzending is het algemene risico voor de verzender, dus wij zijn verantwoordelijk voor het product tijdens het verzenden naar jou, maar jij bent verantwoordelijk voor het product tijdens het retourneren naar ons.

Uitzonderingen:

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Producten die volgens de wettelijke bepalingen (artikel 6:230p BW) niet in aanmerking komen voor het retourrecht zijn:

  • Ondervloeren die zijn bewerkt of versneden
  • Plinten die zijn verwerkt of versneden
  • Producten die op maat besteld zijn
  • Producten die volgens specificaties van de klant zijn gemaakt
  • Restpartijen
  • PVC vloeren met een batch nr. omdat deze niet gecombineerd kunnen worden met andere batch nummers i.v.m. mogelijk kleurverschil tussen verschillende producties.
  • Profielen die zijn verwerkt of versneden
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken
Klik op onderstaande link om het formulier voor herroeping te downloaden:
Modelformulier voor herroeping
info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu