Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw bestaande trap grondig toe aan een traprenovatie? Zoek dan niet verder, want met Vloeren Paradijs heeft u de betrouwbare partner gevonden die uw trap tot in de puntjes kan renoveren. U heeft bij ons zowel de mogelijkheid om te kiezen voor een renovatie door middel van laminaat, PVC of parket. Uiteraard hebben we de keuze uit allerlei verschillende soorten vloeren binnen deze drie categorieën. Lees verder voor meer informatie of bekijk al onze mogelijkheden hierboven.

Wanneer een traprenovatie uitvoeren?

Het is lastig om te zeggen wanneer uw trap toe is aan een traprenovatie. Dit is namelijk afhankelijk van vele verschillende factoren. Wij raden het echter aan om uw trap te renoveren indien u ziet dat de functionaliteit van de trap aanzienlijk is afgenomen (denk aan treden die loskomen) of wanneer u gewoonweg de uitstraling van de trap een nieuw leven in wilt blazen. Indien u namelijk besluit om uw trap te renoveren kunnen wij u verzekeren dat er een grote kans bestaat dat u uw eigen trap niet meer herkend. Daarnaast hoeft u zich in dit geval de komende jaren geen zorgen meer te maken over treden die loskomen en mogelijk gevaar voor uzelf en/of anderen opleveren.

De voor- en nadelen

Een traprenovatie komt met verschillende voordelen. Zo is het dus ten eerste mogelijk om uw trap te voorzien van een nieuwe uitstraling. Dit heeft echter tevens als gevolg dat uw nieuwe huis hoogstwaarschijnlijk meer waard zal worden. Daarnaast neemt een renovatie van uw trap niet bijzonder veel tijd in beslag en is dit meestal binnen enkele dagen voltooid. Tel hier nog eens bij op dat het renoveren van uw trap aanzienlijk minder werk is dan het plaatsen van een nieuwe trap en het mag duidelijk zijn waarom zo veel mensen de voorkeur geven aan een traprenovatie. Zijn hier dan helemaal geen nadelen aan verbonden? Uiteraard zijn er nadelen, maar deze wegen naar ons inzien absoluut niet op tegen de voordelen. Een nadeel is bijvoorbeeld dat er flink wat stof vrijkomt en dat zonder ervaring lastig is om de renovatie zelfstandig uit te voeren. Gelukkig staan in dit geval de specialisten van Vloeren Paradijs voor u klaar. Wij voeren een traprenovatie van A tot Z met veel plezier voor u uit

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen