NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken

Eigen legservice

Vloeren Paradijs biedt een uitgebreide legservice aan voor al uw vloerbehoeften. Of het nu gaat om het leggen van laminaat, parket, PVC, of tapijt, ons ervaren team staat klaar om uw vloerproject professioneel en efficiënt uit te voeren.

Onze legservice begint met een grondige inspectie van uw ruimte en een gedetailleerd overleg om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Vervolgens stellen we een plan op dat aansluit bij uw stijl, budget en planning.

Bij het kiezen van de juiste vloer, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals hoe goed deze past bij je huis, meubilair, persoonlijke voorkeur en budget. Wij staan klaar om je te assisteren bij het maken van deze belangrijke keuze. Maar net zo essentieel is de manier waarop de vloer uiteindelijk wordt geïnstalleerd, omdat een mooie vloer pas echt zijn volle glans bereikt wanneer deze vakkundig wordt geplaatst en resulteert in een prachtige afwerking. Bij Vloeren Paradijs ben je in goede handen, aangezien we beschikken over een goed team, met ruime ervaring in dit vakgebied. Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk een vloer hebt waar je trots op kunt zijn.

Wat maakt onze legservice uniek?

1. Ervaren vakmensen: Ons team bestaat uit ervaren vloerleggers die bekend zijn met verschillende vloersoorten en installatietechnieken. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om uw vloerproject tot in de puntjes uit te voeren.

2. Kwaliteitsmaterialen: We werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Dit garandeert niet alleen een duurzaam resultaat, maar ook een vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

3. Efficiënte planning: We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om onze legservice zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. We zorgen voor een duidelijke planning en houden ons aan de afgesproken deadlines.

4. Klantgerichte aanpak: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Ons team staat klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele proces.

Kortom, bij Vloeren Paradijs kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare legservice die voldoet aan al uw vloerbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu