Gietvloer Delft

Gietvloer

Een gietvloer is de ideale keuze indien u op zoek bent naar een vloer die enerzijds over een prachtige uitstraling beschikt en daarnaast in staat is vele verschillende jaren mee te gaan zonder dat de uitstraling van de vloer verloren gaat. Wij zien het gebruik van deze vloeren vooral terug in modernere en strakke interieurs. Wilt u nu ook een gietvloer realiseren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Vloeren Paradijs hieronder. Uiteraard kunnen wij u helpen met het aanleggen van de vloer.

Wat is een gietvloer precies?

Gietvloeren zijn in principe (gegoten) vloeren die op een dragende ondervloer worden aangebracht. Deze vloeren staan bekend om het feit dat ze zowel slijtvast, krasvrij en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zullen vloeistoffen niet in de vloer trekken en dit draagt uiteraard weer bij aan de levensduur van de vloer. Gietvloeren worden meestal aangelegd door gebruik te maken van polyurethaan (PU) of epoxy. Een PU gietvloer wordt met name gebruikt in woningen en/of kantoren. Epoxy gietvloeren worden voornamelijk gebruikt in fabrieken en/of loodsen.

De aanleg van gietvloeren

Voordat een gietvloer kan worden aangelegd is het belangrijk dat er enkele voorbereidingen worden getroffen. Zo dient de vloer egaal te worden gemaakt en is het daarnaast van belang dat de vloer geen enkele scheuren en/of gaten bevat. De benodigde voorbereidingen hebben uiteraard invloed op de prijs voor het aanleggen van een gietvloer. Mocht u hier nu meer over willen weten raden wij u aan om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen.

Meer weten?

Heeft deze informatie uw interesse gewekt voor het aanleggen van een gietvloer? Twijfel dan niet langer en bestel uw gietvloer vandaag nog via onze webwinkel. Indien u meer wilt weten staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Bel in dit geval naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over een gietvloer uit ons assortiment, zodat u in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken.

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen