NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken

Laminaat Delft

Waar moet u op letten tijdens de aanschaf van laminaat 

Indien u zich aan het oriënteren bent op het gebied van een nieuwe laminaatvloer mag het duidelijk zijn dat u meer dan genoeg mogelijkheden heeft. Veel mensen vinden het dan ook lastig om de knoop door te hakken en vandaar dat wij u meer gaan vertellen over waar u precies allemaal op moet letten. Houdt ten eerste rekening met de ruimte waarin de laminaatvloer komt en bereken precies hoeveel laminaat u nodig heeft.

Denk daarnaast ook goed na over de uitstraling die u aan de kamer mee wilt geven. Vanzelfsprekend heeft de uitstraling van de vloer hier grote invloed op. Ten derde is het natuurlijk geen slecht idee om rekening te houden met het budget dat u beschikbaar heeft. Wanneer u tot slot de kwaliteit van de vloer goed controleert verwachten wij verder niet dat de aanschaf van laminaat veel problemen zal opleveren.

Laminaat geeft die luxueuze uitstraling in uw woning of bedrijfspand voor relatief weinig geld. Er zijn vele soorten clicklaminaat: met groef, zonder groef, in tegelvorm, noem maar op. Maar leggen kan nogal een frustrerend karwei zijn. Laat daarom een specialist van Ster Vloeren uw laminaat leggen.

Laminaat sterk verbeterd: Hier vind je de beste laminaat van Delft, tegen een voordelige concurrerende prijs.

De kwaliteit van laminaat is de laatste jaren sterk verbeterd, het is nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden. Waar een houten vloer misschien duurzamer is, is een laminaat vloer vaak goedkoper en het gaat lang mee. Tegenwoordig worden vele laminaatsoorten ook vervaardigd uit hout van verantwoord verkapte bossen.

Dé beste Laminaat van Delft en omstreken!

We hebben laminaat van verschillende materialen en uiteraard behoren verschillende kleuren ook tot de mogelijkheden. Ontdek ons volledige aanbod of neem contact met ons op indien u behoefte heeft aan meer informatie. Dé beste en voordeligste laminaat in Delft en omstreken vind je bij Vloeren Paradijs!

 

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu