Onderhoud parketvloer

Onderhoud aan de parketvloer

Is uw parketvloer toe aan onderhoud of is deze beschadigd? Wij van Vloeren Paradijs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van verschillende soorten parketvloeren, tevens repareren wij deze wanneer het moet. Een veelgestelde vraag voor een ieder die eigenaar is van een parketvloer, is het beter om parketlak of olie te gebruiken? Wij van Vloeren Paradijs kunnen je hierbij adviseren.

Hierbij is het belangrijk om te kijken naar meerdere factoren die van belang zijn:

Hoe dik is de laag van de vloer?
Wat voor houtsoort ligt er?
Welke kleur past goed bij de interieur
Hoe intensief wordt de vloer gebruikt?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Vloeren Paradijs.

Meerdere factoren bij het onderhouden van een parketvloer

Door rekening te houden met meerdere factoren kun je niet zomaar een parketolie of parketlak gebruiken bij een willekeurige parketvloer. Je moet hierbij kijken naar allerlei factoren die spelen. In overleg met de besproken factoren kiezen wij de beste en passende olie of lak in jouw situatie. Een groot verschil tussen olie en lak is dat bij parketolie meer arbeid en discipline nodig is bij het onderhoud.

47
Geleverde Parketvloeren

Onderhoud

Een ander belangrijk voordeel dat is verbonden aan de aanschaf van een parket vloer is dat deze vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Zo kunt u de vloeren gemakkelijk schuren. Wel raden wij het echter aan om vloeistoffen en/of bijvoorbeeld etensresten zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de kans namelijk wordt dat de vlek in de vloer gaat trekken. Indien dit het geval is zal u meer moeite ervaren met verwijderen van de vlekken.

Bestel eenvoudig

Heeft u binnen ons assortiment een parketvloer naar wens kunnen vinden? Bestel deze dan eenvoudig via onze webwinkel. Mocht het nu zo zijn dat u eerst meer wilt weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot het plaatsen van een bestelling, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over een parketvloer uit ons assortiment.

Als vloerenwinkel in Delft en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs Parketvloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen