Parketvloer

Parketvloer

In de praktijk komt het regelmatig voor dat een parketvloer ook wel een houten vloer wordt genoemd. Dit komt, omdat parket in principe hout is. Het verschil met een traditionele houten vloer is dat parketvloeren door middel van een kliksysteem worden aangelegd. Uiteraard bestaan er een hoop mogelijkheden wat betreft parketvloeren en wij raden u dan ook zeker aan om ons aanbod te bekijken. Zo hebben we onder andere verschillende patronen en parketsystemen binnen ons assortiment.

De mogelijkheden bij Vloeren Paradijs

Indien u ons assortiment hieronder hebt bekeken zal u snel hebben ontdekt dat wij meerdere mogelijkheden hebben op het gebied van parketvloeren. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om meerdere soorten vloeren aan te bieden, aangezien wij snappen dat smaken verschillen. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van massief parket, lamelparket of bijvoorbeeld multiplank parket. Iedere soort vloer heeft weer andere eigenschappen en beschikt dus over andere voordelen. Mocht het nu zo zijn dat u advies nodig heeft met betrekking tot het uitkiezen van de juiste parketvloer is het natuurlijk altijd mogelijk om ons te contacteren. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens onderaan de pagina.

Een parketvloer leggen

Indien u zelf aan de slag wilt gaan met het aanleggen van een parketvloer kunnen wij u vertellen dat dit niet bijzonder lastig is. U dient hiervoor echter wel over de juiste materialen te beschikken. Denk bijvoorbeeld aan een parketvloer, plinten, lijm, rolmaten, timmermanspotlood en een decoupeerzaag. Bepaal vervolgens de legrichting. Wilt u een visgraatvloer aanleggen? Dan kan u dit beter overlaten aan vakmensen, zoals wij van Vloeren Paradijs. Deze manier van leggen vergt namelijk specialistische kennis en uiteraard beschikken wij hierover.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een parketvloer? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar 015-2001140. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over een parketvloer uit ons assortiment.

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen