NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken
PVC Vloeren Alphen aan den Rijn

PVC vloeren Alphen aan den Rijn

PVC vloeren zijn een geweldige optie voor huiseigenaren die een duurzaam, aantrekkelijk vloeroppervlak willen creëren. Woon jij in Alphen aan den Rijn en ben je van plan om een PVC vloer aan te leggen? Wij van Vloeren Paradijs kunnen je direct van dienst zijn.

PVC is een acroniem voor polyvinylchloride. Het is een soort plastic dat in elke maat of vorm kan worden gegoten. Dit materiaal wordt gebruikt in veel producten zoals buizen, verpakkingsmaterialen en vloeren.

Het heeft de volgende voordelen:

– Duurzaam: PVC-vloeren staan bekend als duurzaam en bestand tegen krassen en vlekken. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze tot 50 jaar meegaan. Dit maakt ze een goede keuze voor actieve gezinnen met kinderen of huisdieren die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.

– Weinig onderhoud: in tegenstelling tot andere soorten vloeren zoals hardhout of tapijt, vereist PVC zeer weinig onderhoud, waardoor het ideaal is voor mensen die geen kennis en tijd hebben.

 
Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Enorm assortiment, jarenlange ervaring en klantgerichte oplossingen.

Wij hebben het meest fantastische assortiment vloeren en de vaardigheid om klanten te matchen met precies de juiste oplossingen staat centraal in onze reputatie, daarom bezoeken onze directeuren persoonlijk de fabrieken van onze fabrikanten en wordt veel van onze houten vloeren afgewerkt in onze eigen on-site productiefaciliteit, zodat de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen worden bewaakt en gehandhaafd.

Zo leveren wij o.a. PVC vloeren, laminaat, parket en houten vloeren.

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu