NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken

PVC vloeren Delft

Wij kunnen u vertellen dat u voor de aanschaf van een PVC vloer bij Vloeren Paradijs ongetwijfeld aan het juiste adres bent. Binnen ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan PVC vloeren, zoals PVC Dry-Back en klikvloeren. Uiteraard bieden wij allerlei verschillende soorten en maten aan, waardoor vrijwel iedereen in staat is om een variant te vinden die volledig naar wens is. Bekijk ons volledige assortiment hierboven of neem contact met ons op indien u behoefte heeft aan meer informatie. Dé beste PVC vloeren vind je alleen maar bij Vloeren Paradijs in Delft. Wij werken als regionale vloeren winkel ook in andere regio’s.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Zoals u misschien wel weet worden PVC vloeren al jarenlang gebruikt bij het leggen van nieuwe vloeren. Dit is dan ook niet verwonderlijk, aangezien dit materiaal vele verschillende voordelen heeft. Zo beschikt een PVC vloer ten eerste over een natuurlijke uitstraling. De vloeren zijn dan ook vrijwel niet te onderscheiden van origineel houten vloeren om maar een voorbeeld te noemen. Daarnaast zijn de vloeren relatief gunstig geprijsd, waardoor het mogelijk is om de kamers in uw woning voor een laag bedrag te voorzien van een compleet nieuwe en verbeterde uitstraling. Vraag daarom om vrijblijvend advies voor je PVC vloeren Delft bij Vloeren Paradijs. Tot slot zijn deze vloeren enorm duurzaam en kunnen deze bij ‘normaal’ gebruik vele verschillende jaren meegaan. Wel heeft de dikte van de toplaag van de PVC vloer enige invloed op de duurzaamheid. Over het algemeen geldt, hoe dikker de toplaag, hoe minder de vloer zal slijten.

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu