PVC Vloeren Delft

PVC vloeren Delft

Wij kunnen u vertellen dat u voor de aanschaf van een PVC vloer bij Vloeren Paradijs ongetwijfeld aan het juiste adres bent. Binnen ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan PVC vloeren, zoals PVC Dry-Back en klikvloeren. Uiteraard bieden wij allerlei verschillende soorten en maten aan, waardoor vrijwel iedereen in staat is om een variant te vinden die volledig naar wens is. Bekijk ons volledige assortiment hierboven of neem contact met ons op indien u behoefte heeft aan meer informatie. Dé beste PVC vloeren vind je alleen maar bij Vloeren Paradijs in Delft. Wij werken als regionale vloeren winkel ook in andere regio’s.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Zoals u misschien wel weet worden PVC vloeren al jarenlang gebruikt bij het leggen van nieuwe vloeren. Dit is dan ook niet verwonderlijk, aangezien dit materiaal vele verschillende voordelen heeft. Zo beschikt een PVC vloer ten eerste over een natuurlijke uitstraling. De vloeren zijn dan ook vrijwel niet te onderscheiden van origineel houten vloeren om maar een voorbeeld te noemen. Daarnaast zijn de vloeren relatief gunstig geprijsd, waardoor het mogelijk is om de kamers in uw woning voor een laag bedrag te voorzien van een compleet nieuwe en verbeterde uitstraling. Tot slot zijn deze vloeren enorm duurzaam en kunnen deze bij ‘normaal’ gebruik vele verschillende jaren meegaan. Wel heeft de dikte van de toplaag van de PVC vloer enige invloed op de duurzaamheid. Over het algemeen geldt, hoe dikker de toplaag, hoe minder de vloer zal slijten.

pvc vloeren delft
pvc vloeren delft
38
Geleverde PVC vloeren

Onderhoud

Een ander belangrijk voordeel dat is verbonden aan de aanschaf van een PVC vloer is dat deze vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Zo kunt u de vloeren gemakkelijk dweilen en stofzuigen. Wel raden wij het echter aan om vloeistoffen en/of bijvoorbeeld etensresten zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de kans namelijk wordt dat de vlek in de vloer gaat trekken. Indien dit het geval is zal u meer moeite ervaren met verwijderen van de vlekken.

Bestel eenvoudig

Heeft u binnen ons assortiment een PVC vloer naar wens kunnen vinden? Bestel deze dan eenvoudig via onze webwinkel. Mocht het nu zo zijn dat u eerst meer wilt weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot het plaatsen van een bestelling, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over een PVC vloer uit ons assortiment.

PVC vloeren Delft FAQ:

Wat zijn de levertijden bij Vloeren Paradijs?

Wij leveren altijd binnen de gesproken termijn, dit verschilt per klant en opdrachtgever. Over het algemeen leveren wij sneller dan verwacht.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur.. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Delft en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs PVC vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen