NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken
Vloeren Leiden

Vloeren Leiden

Bent u van plan om uw vloer te vervangen? Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer of het renoveren en vervangen van bestaande vloeren, dan bent bij Vloeren Paradijs in Leiden aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben duizenden huiseigenaren en commerciële bedrijven ons om verschillende redenen vertrouwd met hun vloerprojecten. Vloeren Paradijs is een team van professionals met een hoog niveau van expertise in de vloerindustrie. Om aan uw verschillende behoeften te voldoen, biedt ons bedrijf u graag een volledig assortiment vloerservices, van het renoveren en vervangen van oude vloeren, het leggen van vloeren, het overspuiten van hardhouten vloeren tot verschillende vloerwerkzaamheden op maat. Voor uw gemak werken wij ook met alle typen vloeren.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Wij zijn er om u bij te staan ​​in elke fase van uw project. We beginnen met een gratis professioneel adviesgesprek op locatie, waardoor we een goed beeld krijgen van uw voorkeuren en een duidelijk beeld van de behoeften van uw project. Op basis daarvan adviseren we u over alle mogelijke vloeropties, maken we een gedetailleerde offerte en bepalen we samen de projecttijd die past bij uw deadlines en werkschema’s. Vanaf dag één heeft u maar met één persoon te maken (uw persoonlijke projectmanager) die ervoor zorgt dat het proces conform het oorspronkelijke plan verloopt. Voor uw gemak, zowel voor commerciële als residentiële vloerprojecten, kunnen we alle procedures verzorgen, zoals de levering van materialen, het egaliseren van de ondervloer, het controleren van het vochtgehalte en het aanleggen van de vloer. Na voltooiing van het werk doen we altijd een laatste evaluatie om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat.

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu