Vloeren Leiden

Vloeren Leiden

Bent u van plan om uw vloer te vervangen? Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer of het renoveren en vervangen van bestaande vloeren, dan bent bij Vloeren Paradijs in Leiden aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben duizenden huiseigenaren en commerciële bedrijven ons om verschillende redenen vertrouwd met hun vloerprojecten. Vloeren Paradijs is een team van professionals met een hoog niveau van expertise in de vloerindustrie. Om aan uw verschillende behoeften te voldoen, biedt ons bedrijf u graag een volledig assortiment vloerservices, van het renoveren en vervangen van oude vloeren, het leggen van vloeren, het overspuiten van hardhouten vloeren tot verschillende vloerwerkzaamheden op maat. Voor uw gemak werken wij ook met alle typen vloeren.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Wij zijn er om u bij te staan ​​in elke fase van uw project. We beginnen met een gratis professioneel adviesgesprek op locatie, waardoor we een goed beeld krijgen van uw voorkeuren en een duidelijk beeld van de behoeften van uw project. Op basis daarvan adviseren we u over alle mogelijke vloeropties, maken we een gedetailleerde offerte en bepalen we samen de projecttijd die past bij uw deadlines en werkschema’s. Vanaf dag één heeft u maar met één persoon te maken (uw persoonlijke projectmanager) die ervoor zorgt dat het proces conform het oorspronkelijke plan verloopt. Voor uw gemak, zowel voor commerciële als residentiële vloerprojecten, kunnen we alle procedures verzorgen, zoals de levering van materialen, het egaliseren van de ondervloer, het controleren van het vochtgehalte en het aanleggen van de vloer. Na voltooiing van het werk doen we altijd een laatste evaluatie om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze prijs is inclusief BTW
Gratis adviesgesprek (We komen evt. langs bij u om te kijken).
Binnen 24 uur een reactie
vloeren leiden pvc
Vloeren Leiden
38
Geleverde PVC vloeren

Klanttevredenheid

Onze installateurs zijn een team van professionals en daar hebben onze klanten zeker profijt van. Wat een professionele en toegewijde vloerlegger onderscheidt van een gemiddelde vloerlegger is aandacht voor details en unieke vloeroplossingen. Een grondige egalisering en vochtcontrole maken bijvoorbeeld een groot verschil voor het uiterlijk en de duurzaamheid van uw vloeren. Onze installateurs doen hierop altijd een grondige check.

Bestel eenvoudig

Heeft u binnen ons assortiment een vloer naar wens kunnen vinden? Mocht het nu zo zijn dat u eerst meer wilt weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot het plaatsen van een bestelling, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over een PVC vloer uit ons assortiment.

Vloeren Leiden Vloeren Paradijs FAQ:

Welke diensten biedt Vloeren Paradijs aan?

Wij leveren een compleets service pakket aan. Zo leveren en leggen wij PVC, Laminaat, Parket en andere populaire vloersoorten. Heeft u een vraag? Bel vrijblijvend voor advies naar Vloeren Paradijs.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Leiden en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen