NU: 10% EXTRA KORTING met code: WEBSHOP10
hello world!
Aandacht voor de klant
Voor elk budget een vloer
Binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorging vanaf €500,-
0
Showroom afspraak maken
Vloeren Zoetermeer

Vloeren Zoetermeer

Ons assortiment laminaat, PVC, houten en parketvloeren wordt voortdurend uitgebreid in overeenstemming met de behoeften van de klant. We worden ook steeds populairder als leverancier van parketonderhoud en vloerstylist die de klant goed kan bedienen in elke behoefte.

We bieden ook traprenovaties en gietvloeren aan om onze klanten te helpen hun buitenruimtes ook te transformeren. Veel mensen worstelen met het onderhoud van de woning, een goede vloer is hierbij cruciaal. Wij van Vloeren Paradijs helpen en ondersteunen je hierbij.

Bij Vloeren Paradijs bieden we een complete service die het vernieuwen van uw huis probleemloos maakt. We worden gezien als de vertrouwde keuze voor vloeren; we zijn er trots op dat we onze klanten centraal stellen in alles wat we doen. Van kiezen en opmeten, tot passen en wonen met je nieuwe vloer.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Of je nu een kamer volledig wilt opknappen of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan een onderbenutte ruimte, onze experts kunnen je helpen. Onze inspiratiesessies zitten boordevol originele en opwindende inhoud, speciaal verzorgd door Vloeren Paradijs, die gegarandeerd je huisrenovatieproject zal inspireren, hoe groot of klein ook.

Visualiseer uw kamer en krijg hierover deskundig advies van een onze adviseurs, blijf op de hoogte van de laatste interieurtrends met advies van onze experts en ontdek hoe kleur een echte impact kan hebben op uw huis. Laat ons je helpen om je innerlijke interieurontwerper los te laten en je huis opnieuw in te richten, op jouw manier. We zouden graag uw ideeën zien. Bij Vloeren Paradijs kunnen we elke vloer laten matchen met uw inspiratie idee.

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

info@vloeren-paradijs.nl

KvK nummer: 90453131
BTW nummer: NL865320548B01

Webshop Trustmark
Menu
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00
Volg ons
crossmenu