Vloeren Zoetermeer

Vloeren Zoetermeer

Ons assortiment laminaat, PVC, houten en parketvloeren wordt voortdurend uitgebreid in overeenstemming met de behoeften van de klant. We worden ook steeds populairder als leverancier van parketonderhoud en vloerstylist die de klant goed kan bedienen in elke behoefte.

We bieden ook traprenovaties en gietvloeren aan om onze klanten te helpen hun buitenruimtes ook te transformeren. Veel mensen worstelen met het onderhoud van de woning, een goede vloer is hierbij cruciaal. Wij van Vloeren Paradijs helpen en ondersteunen je hierbij.

Bij Vloeren Paradijs bieden we een complete service die het vernieuwen van uw huis probleemloos maakt. We worden gezien als de vertrouwde keuze voor vloeren; we zijn er trots op dat we onze klanten centraal stellen in alles wat we doen. Van kiezen en opmeten, tot passen en wonen met je nieuwe vloer.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Of je nu een kamer volledig wilt opknappen of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan een onderbenutte ruimte, onze experts kunnen je helpen. Onze inspiratiesessies zitten boordevol originele en opwindende inhoud, speciaal verzorgd door Vloeren Paradijs, die gegarandeerd je huisrenovatieproject zal inspireren, hoe groot of klein ook.

Visualiseer uw kamer en krijg hierover deskundig advies van een onze adviseurs, blijf op de hoogte van de laatste interieurtrends met advies van onze experts en ontdek hoe kleur een echte impact kan hebben op uw huis. Laat ons je helpen om je innerlijke interieurontwerper los te laten en je huis opnieuw in te richten, op jouw manier. We zouden graag uw ideeën zien. Bij Vloeren Paradijs kunnen we elke vloer laten matchen met uw inspiratie idee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze prijs is inclusief BTW
Gratis adviesgesprek (We komen evt. langs bij u om te kijken).
Binnen 24 uur een reactie
vloeren zoetermeer pvc
vloeren zoetermeer pvc
38
Geleverde PVC vloeren

Klanttevredenheid

Onze installateurs zijn een team van professionals en daar hebben onze klanten zeker profijt van. Wat een professionele en toegewijde vloerlegger onderscheidt van een gemiddelde vloerlegger is aandacht voor details en unieke vloeroplossingen. Een grondige egalisering en vochtcontrole maken bijvoorbeeld een groot verschil voor het uiterlijk en de duurzaamheid van uw vloeren. Onze installateurs doen hierop altijd een grondige check.

Bestel eenvoudig

Heeft u binnen ons assortiment een vloer naar wens kunnen vinden? Mocht het nu zo zijn dat u eerst meer wilt weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot het plaatsen van een bestelling, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over een PVC vloer uit ons assortiment.

Vloeren Zoetermeer Vloeren Paradijs FAQ:

Welke diensten biedt Vloeren Paradijs aan?

Wij leveren een compleets service pakket aan. Zo leveren en leggen wij PVC, Laminaat, Parket en andere populaire vloersoorten. Heeft u een vraag? Bel vrijblijvend voor advies naar Vloeren Paradijs.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Zoetermeer en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen