PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs

Vloeren Berkel en Rodenrijs

PVC vloeren zijn een geweldige optie voor huiseigenaren die een duurzaam, aantrekkelijk vloeroppervlak willen creëren. Woon jij in Berkel en Rodenrijs en ben je van plan om een PVC vloer aan te leggen? Wij van Vloeren Paradijs kunnen je direct van dienst zijn.

PVC is een acroniem voor polyvinylchloride. Het is een soort plastic dat in elke maat of vorm kan worden gegoten. Dit materiaal wordt gebruikt in veel producten zoals buizen, verpakkingsmaterialen en vloeren.

Het heeft de volgende voordelen:

– Duurzaam: PVC-vloeren staan bekend als duurzaam en bestand tegen krassen en vlekken. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze tot 50 jaar meegaan. Dit maakt ze een goede keuze voor actieve gezinnen met kinderen of huisdieren die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.

– Weinig onderhoud: in tegenstelling tot andere soorten vloeren zoals hardhout of tapijt, vereist PVC zeer weinig onderhoud, waardoor het ideaal is voor mensen die geen kennis en tijd hebben.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Enorm assortiment, jarenlange ervaring en klantgerichte oplossingen.

Wij hebben het meest fantastische assortiment vloeren en de vaardigheid om klanten te matchen met precies de juiste oplossingen staat centraal in onze reputatie, daarom bezoeken onze directeuren persoonlijk de fabrieken van onze fabrikanten en wordt veel van onze houten vloeren afgewerkt in onze eigen on-site productiefaciliteit, zodat de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen worden bewaakt en gehandhaafd.

Zo leveren wij o.a. PVC vloeren, laminaat, parket en houten vloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze prijs is inclusief BTW
Gratis adviesgesprek (We komen evt. langs bij u om te kijken).
Binnen 24 uur een reactie
pvc vloeren berkel en rodenrijs
pvc vloeren berkel en rodenrijs
38
Geleverde PVC vloeren

Onderhoud

PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben ook een aantal andere voordelen. Ze hebben een zeer lage vochtopname waardoor ze bestand zijn tegen schimmel en meeldauw. Ze werken ook goed in vochtige omgevingen, omdat ze geen water absorberen, wat kan leiden tot kromtrekken of knikken. En in tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals hout of laminaat, bevat PVC geen giftige chemicaliën die bij verhitting in de lucht kunnen vrijkomen.

PVC is ook bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien zonder enige inspanning van de eigenaar. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke vloeren op dit moment.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

Laminaat Delft

Berkel en Rodenrijs (Wij leveren PVC, laminaat en houtenvloeren).

Berkel en Rodenrijs Vloeren Paradijs FAQ:

Welke diensten biedt Vloeren Paradijs aan?

Wij leveren een compleets service pakket aan. Zo leveren en leggen wij PVC, Laminaat, Parket en andere populaire vloersoorten. Heeft u een vraag? Bel vrijblijvend voor advies naar Vloeren Paradijs.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Berkel en Rodenrijs en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs PVC vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen