Vloeren Den Haag

Vloeren Den Haag

We zijn specialisten in ons vakgebied en streven naar kwaliteit, zowel in de producten die we leveren als in ons installatieproces. En of u nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor een eenpersoonskamer in huis of een luxe finishing touch voor een tiental nieuwbouwappartementen, wij hebben de beste laminaat, PVC, houten en parketvloeren.

Bij onze start in 2021 hebben wij al met succes voor meerdere klanten de vloeren aangelegd. Sinds die dag hebben we gewerkt aan het opbouwen en behouden van een benijdenswaardige reputatie op het gebied van uitmuntendheid, ruime keuze en klantenservice. Tegenwoordig kunnen de getalenteerde teams van Vloeren Paradijs elk project van elke omvang voor onze huiseigenaar, verhuurder, detailhandel en opdrachtgevers in de vastgoed uitvoeren.

Waarom kiezen voor Vloeren Paradijs?

Enorm assortiment, jarenlange ervaring en klantgerichte oplossingen.

Wij hebben het meest fantastische assortiment vloeren en de vaardigheid om klanten te matchen met precies de juiste oplossingen staat centraal in onze reputatie, daarom bezoeken onze directeuren persoonlijk de fabrieken van onze fabrikanten en wordt veel van onze houten vloeren afgewerkt in onze eigen on-site productiefaciliteit, zodat de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen worden bewaakt en gehandhaafd.

Zo leveren wij o.a. PVC vloeren, laminaat, parket en houten vloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze prijs is inclusief BTW
Gratis adviesgesprek (We komen evt. langs bij u om te kijken).
Binnen 24 uur een reactie
vloeren den haag pvc
vloeren den haag pvc
38
Geleverde PVC vloeren

Onderhoud

Wij zijn de vloeren winkel uit Den Haag voor al uw vloerwensen. Of u nu op zoek bent naar een aankoop of iemand die gewoon wat advies nodig heeft, onze experts staan ​​voor u klaar om u te helpen. Van massief houten vloeren tot samengestelde vloeren, laminaat en PVC. Zo leveren wij alle typen vloeren en geven we advies op maat die past in uw situatie.

Bestel eenvoudig

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een bakje koffie of iets lekker fris. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel naar 015-2001140 of stuur een e-mail naar info@vloeren-paradijs.nl.

Laminaat Delft

Laminaat Den Haag

Vloeren Den Haag Vloeren Paradijs FAQ:

Welke diensten biedt Vloeren Paradijs aan?

Wij leveren een compleets service pakket aan. Zo leveren en leggen wij PVC, Laminaat, Parket en andere populaire vloersoorten. Heeft u een vraag? Bel vrijblijvend voor advies naar Vloeren Paradijs.

Is jullie showroom elke dag geopend voor advies?

Onze showroom is elke dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00. In het weekend zijn we op de zaterdag geopend van 10:00 tot 17.00 en op zondag van 12:00 tot 17:00uur. Je kan gerust binnenlopen waarbij een medewerker je vrijblijvend van advies voorziet. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken vooraf.

Als vloerenwinkel in Den Haag en omstreken levert Vloeren Paradijs altijd de scherpste prijs PVC vloeren. Kwaliteit en klanttevredenheid, staat hoog in de vaandel bij ons!

Locatiebezoek

Vloeren Paradijs is gevestigd in Delft
Call Now ButtonDirect bellen