Bij Vloeren Paradijs kunt u terecht voor een groot aanbod aan vloeren in allerlei verschillende soorten en maten. Binnen ons assortiment vindt u onder andere laminaatvloeren, PVC vloeren, parketvloeren en gietvloeren. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van traprenovatie en het egaliseren van vloeren. In dit blogartikel vertellen wij u graag meer over de historie van ons bedrijf en hoe wij ons onderscheiden in onze branche. Lees snel verder voor meer informatie.

Onze historie 

Vloeren Paradijs is opgericht in het jaar 2021 met als doel om uw woning of bedrijfspand te voorzien van kwalitatieve vloeren met een prachtige uitstraling. Wist u namelijk dat de vloer in een woning of een bedrijfspand enorm veel invloed heeft op de uitstraling?

De vloer is namelijk het eerste waar mensen op letten op het moment dat ze de deur binnenstappen. Ons team is jong en flexibel en we zijn 24/7 bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u altijd rekenen op deskundig advies dat altijd vrijblijvend is. Tel hier ons uitgebreide aanbod bij op en het mag duidelijk zijn dat u voor het bestellen en het laten leggen van allerlei verschillende soorten vloersystemen bij Vloeren Paradijs aan het juiste adres bent.

Bezoek onze showroom

Een vloer kiest u natuurlijk niet zomaar en de meeste mensen willen hun vloeren dan ook eerst in het echt zien, voordat ze uiteindelijk besluiten om deze vloeren in hun woning of bedrijfspand aan te leggen. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Delft. Hier kunt u al onze producten zelf ervaren en wordt het dus makkelijker om te bepalen wat voor soort vloer precies uw voorkeur heeft. Daarnaast staan wij uiteraard ook in onze showroom klaar om u te voorzien van advies op maat. Wij hopen u dan ook graag binnenkort te zien en dan kunnen we wensen samen doornemen. Een van onze partners voor douglas hout of andere materialen is tuinhout.

Geef een antwoord